Vrei să afli care este unul dintre cel mai bine plătite joburi din lume? Se ştie că meseria de steward/ stewardesă este una cu multe beneficii atât financiare, cât şi prin faptul că poţi călători în toată lumea gratis. Dacă nu demult, tinerii se înghesuiau să prindă un job la prestigioasele companii aeriene, acum preferă să îşi câştige existenţa pe iaht.

De curând, trendul a ajuns şi la noi. Astfel, s-a lansat şi pe piaţa românească o academie ce instruieşte tinerii care doresc un job bine plătit şi totodată, să călătorească în toată lumea şi nu oricum, ci pe iahturi de lux alături de celebrităţi, preşedinţi de stat, regine sau şeici. Capsea Yachting este singura academie acreditată internaţional din România unde poţi obţine o diplomă internaţionala ca steward/ stewardesă pe iaht.

“Este unul dintre cele mai bine plătite joburi din lume şi nu necesită studii superioare. Salariul poate ajunge şi la 9000 euro pe lună plus tips. Tot ce trebuie să facă viitorul Steward/ess este cursul şi apoi examenul prin care obţine diplomele acreditate internaţional”, a declarat Carmen Preda, directorul singurei academii acreditate internaţional din România, Capsea Yachting.